FAQJA KRYESORE

LIDHUR ME...

FAQJA E FOTO-ve

FAQJA KONTAKTUESE


MY BASKETBALL PAGE

SCHIN KERR,lojtari me i mire qe ka luajtur ndonjehere ne Kosove

KJO WEB-FAQE ESHTE KRIJUAR NGA DURI KRASNIQI, TAULANT AJAZAJ,LIRIDON KRYEZIU,KESHTU QE NE TE TRE KEMI FORMUAR GRUPIN"DTL"TRE INICIALET TONA.


KJO WEB-FAQE I KUSHTOHET EKSKLUZIVISHT BASKETBALL-IT,POASHTU NE KETE FAQE MUND TE GJENI EDHE LAJME NGA BASKETBALLI NDERKOMBETAR DHE AI VENDOR.GJITHASHTU MUND TE GJENI EDHE REZULTATET E PLOTA TE PLAY-OFF-it,TE LPBK-se
SCHIN KERR NGA SHUME REPORTER NE KOSOVE ESHTE CILESUAR SI LOJTARI ME ATRAKTIV NE LIGE,KURSE NGA DISA TE TJERE EDHE SI LOJTARI ME I MIRE QE KA LUAJTUR NDONJEHERE NE KOSOVE.


LOJTARET E HUAJ QE LUAJNE NE KOSOVE


 1. JIMMAL BALL
 2. TARVIS WILLIAMS
 3. PETAR BLLAZHEVSKI
 4. GJEORGJE CEKOVSKI
 5. GORAN KALLAMIZA
 6. RICARDO MARSH
 7. KRESHIMIR BATINIQ
 8. STANKO REZO
 9. ACIE EARL
 10. VEDRAN BOSNIC
 11. SCHIN KERR
 12. BLEDAR GJEQAJ
 13. DEREK GRIMM
 14. DAVOR PEJCINOVIC
 15. VLADIMIR ANZULLOVIC
 16. JAMES SCOTT
 17. IVAN KAPOV
 18. FREDY WILLIAMS
 19. RYAN BOND
 20. RONIE ROSS
 21. MORRIS HAXHIA
 22. ABDURRAHMAN KAHRIMOANOVIC
 23. ENES HAXHIBULLIQ
 24. JAKUB GENIAC
 25. ALEKSANDER DAMO
 26. SOKOL JAHOLLARI

I pandalshmi ACIE EARL

ACIE EARL,apo lokomotiva e Dukagjini-t me pare ka luajtur per ligen me te forte ne bote NBA.Ai tani eshte qendra me e mire ne Kosove